alles begint bij zelfzorg ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎○ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ healing inside out ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ○ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ zorg, rust en tijd voor jezelf ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ○‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎  
alles begint bij zelfzorg ‎‏‏‎○ healing inside out ○ zorg, rust en tijd voor jezelf ○  

“PNI is geen discipline, het is wat mist in alle andere disciplines”

Dr. Leo
Pruimboom

kPNI & orthomoleculaire therapie

kPNI staat voor klinische psycho-neuro-immunologie. Volgens kPNI is gezondheid de capaciteit om je te kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden op psychologisch, sociaal, cognitief en lichamelijk vlak. Aan de hand van een uitgebreide analyse van het probleem wordt een diagnose gesteld op basis van keiharde wetenschap. Op die manier proberen we de film van de ziekte te maken en niet de contextloze foto. We proberen om alle oorzaken in kaart te brengen en te koppelen met metamodellen. We bekijken welke mechanische, biochemische en sociale factoren oorzaak zijn van jouw lichamelijke klachten.

Hier is ruimte voor een leuke tekst over jullie

Wat is kPNI?

De kPNI combineert ‘harde’ feiten met een ‘zachte’ behandeling. Hiermee verwijzen we naar het feit dat kPNI op harde wetenschap gebaseerd is en de therapie bestaat uit zachte (niet-invasieve) interventies die zich focussen op de oorzaak van het probleem. Hierbij worden veranderingen in levensstijl, bioritme, voeding en beweging doorgevoerd om ons natuurlijk genezingsproces in gang te zetten. We bekijken voedingspatroon, beweging en ontspanning en de invloed daarvan op onze gezondheid.

Kom meer te weten over kPNI op https://www.kpnibelgium.com/nl

Voor wie is kPNI?

kPNI is voor mensen die klaar zijn om een levensstijlverandering door te voeren om van hun (chronische) klachten af te raken. kPNI is voor mensen die opnieuw de controle willen over hun gezondheid door er zelf actief mee bezig te zijn. Aangezien het symptoom nooit het echte probleem is, biedt het symptoom de mogelijkheid om je gedrag aan te passen. kPNI is de oplossing voor verschillende vaak voorkomende problemen op korte en langere termijn.

– Migraine

– Cholesterol

– Diabetes type 2

– Vruchtbaarheidsproblemen

– Darmklachten

– Depressie

– Schildklierproblemen

– Alzheimer

– Slaapproblemen

– Autisme

– Jicht

– Endometriose

– Huidprobleem

– Bindweefselproblemen

– Discus hernia

– Parkinson

– Vermoeidheid

– CVS

– Fibromyalgie

– Overgewicht

– Begeleiding tijdens de
zwangerschap

– Migraine

– Cholesterol

– Diabetes type 2

– Vruchtbaarheids
problemen

– Darmklachten

– Depressie

– Schildklierproblemen

– Alzheimer

– Slaapproblemen

– Autisme

– Jicht

– Endometriose

– Huidprobleem

– Bindweefsel
problemen

– Discus hernia

– Parkinson

– Vermoeidheid

– CVS

– Fibromyalgie

– Overgewicht

– Begeleiding tijdens de
zwangerschap

kPNI bij Momselle

Elien is gediplomeerd orthomoleculair therapeut en Momselle is een erkende praktijk door kPNI België. Tijdens het eerste consult wordt dieper ingegaan op de klachten van de patiënt aan de hand van een uitgebreide anamnese. Het doel hierbij is dat zowel Elien als de patiënt de mogelijke oorzaken van het probleem inzien. Vervolgens wordt een behandelingsplan uitgewerkt en wordt de voortgang regelmatig geëvalueerd. Interesse om je eigen lichaam beter te begrijpen en terug gezond te maken? Maak een afspraak via de knop op de website.

Ondersteun uw kPNI-behandeling met de juiste voeding

Ondersteun uw kPNI-behandeling met de juiste voeding en de juiste producten.
Via onze website geniet je van extra korting en voordelen op de aankoop van je producten.

Vergeet het therapeut-ID niet voor de korting! Therapeut-ID: 6265E

Zien we je snel bij Momselle?