shop de leukste merken in onze Momselle shop ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎○ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ zorg, rust en tijd voor jezelf bij Momselle care ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ○ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ Kom tot rust in onze baby spa ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ○‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ gratis verzending boven €150 (BE) ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ○‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎  
shop de leukste merken in onze Momselle shop ○ zorg, rust en tijd voor jezelf bij Momselle care ○ Kom tot rust in onze baby spa ○ gratis verzending boven €150 (BE) ○  

Hier is ruimte voor een leuke tekst

Momselle, een uniek totaalconcept

Momselle is de overkoepelende benaming voor ons unieke totaalconcept met shop, care & baby spa. Telkens met hetzelfde doel: namelijk bewust ‘zijn’, bewust (mee)maken, bewust (op)voeden, bewust (be)leven…

Momselle staat voor zorgvuldig gekozen, duurzame producten en gespecialiseerde therapieën voor mama, papa, baby en peuter. Van pre- en postnatale zorg tot unieke baby spa-ervaringen, massages, kolfconsultaties… We streven naar liefdevolle ondersteuning in een warme omgeving waar duurzaamheid en liefde samenkomen.

Hier is ruimte voor een leuke tekst

Hier is ruimte voor een leuke tekst

Hoe ons avontuur begon

Wij zijn twee gepassioneerde zussen uit Brugge. Ons avontuur begon uit liefde voor de allerkleinsten en een diepe betrokkenheid bij hun toekomst en de toekomst van onze planeet. Bij Momselle begrijpen we dat het opvoeden van een kind een reis vol liefde, zorg en aandacht is. Daarom willen we jullie als ouder de nodige ondersteuning bieden vanaf het prille begin van het ouderschap.

Scroll down to meet the team

Momselle shop

Bij Momselle Shop vind je je zorgvuldig geselecteerde, duurzame, ethisch verantwoorde producten voor zowel mama, baby als peuter (0-4 jaar). Van borstvoedingslingerie tot borstkolven, badjes, body’s, wollen dekentjes, de zachtste kledij… Maar ook kamertjes, autostoelen en buggy’s behoren tot het aanbod. The place to be voor een unieke en duurzame geboortelijst.

Momselle babyspa

Momselle Care een plek waar je tijd voor jezelf kan nemen en alles rondom jou even ‘uit’ kan zetten door te genieten van een heerlijke kwalitatieve massage of ondersteunende kinesitherapie om je lichaam terug in zijn kracht te zetten.

Momselle care

Om de nieuwe band te versterken tussen ouder en kind, de oxytocine-levels bij zowel ouders als kind de hoogte in te jagen en om je baby even te laten ontspannen en te bevrijden van buikkrampjes… ben je welkom bij Momselle Baby Spa.

Meet the Momselle team

Elien

Diep gepassioneerde kinesitherapeute, gediplomeerd Kurland massagetherapeute, erkend orthomoleculair therapeute en osteopate in opleiding.

Met veel interesse en leergierigheid blijvend op zoek om het lijstje nog verder aan te vullen met … therapeute om jullie zo holistisch mogelijk te kunnen behandelen en ondersteunen in jullie reis vanaf het prille begin tot nog een heel eind na die eerste, cruciale 1000 dagen in de ontwikkeling van je kind. Van nature geboeid door fysieke en neurologische ontwikkeling van het kind, hechtings- en (op)voedingsstijlen, … omdat deze van cruciaal belang zijn voor de blauwdruk van je kind. Verantwoordelijke en eerste aanspreekpunt bij Momselle Care maar af en toe kun je me ook terugvinden in de shop of in de baby spa. In mijn vrije tijd hou ik ervan om op reis te gaan met mijn man en twee zoontjes met onze Momselle Caravelle en mooie plekjes te ontdekken waar onze bengels naar hartenlust buiten kunnen spelen, zichzelf kunnen ontwikkelen tot zelfstandige, veilig gehechte mensjes.

Evelien

Met veel passie voor baby’s, kinderen, ouderschap, duurzaamheid maar ook fashion en interior, run ik de shop binnen Momselle en zet ik me dagelijks in voor onze missie van duurzaam ouderschap in al z’n facetten.

Dat betekent dat ik altijd aanwezig ben in de shop om jullie te helpen in jullie zoektocht naar newborn essentials, hippe outfits voor jullie baby of peuter, open-ended speelgoed… en dat ik jullie steeds bijsta bij het aanleggen van een geboortelijstje met eerlijk advies.

Nood aan een babbeltje, even ventileren over het moeilijke traject om zwanger te worden, het ouderschap,… spring gerust even binnen. Ik maak graag even tijd voor jou en jouw unieke verhaal, want niets is wat het lijkt, het gaat niet altijd bij iedereen allemaal vanzelf… dat hoor ik in de shop maar al te vaak.

Achter de schermen ben ik ook verantwoordelijk voor het op zoek gaan naar nieuwe merkjes voor onze shop, het kiezen van de nieuwe collecties… Ik begrijp dus maar al te goed als jullie wensen soms niet helemaal overeenstemmen met het beoogde budget maar gelukkig kunnen jullie dus ook hier rekenen op mijn expertise ;). Leuke suggesties voor toevoegingen aan onze shop? Laat gerust weten want tenslotte zijn jullie ons doelpubliek.

Daarnaast kan je mij ook weleens tegen het lijf lopen in onze baby spa of bij Momselle Care.

Heleen

Meet Heleen, met haar expertise als pediatrisch verpleegkundige in een West-Vlaams ziekenhuis een ware aanwinst voor ons totaalconcept!

Heleen is ook nog babyconsulente én lactatiekundige van opleiding en schoolt zich geregeld bij over “slaap” bij baby’s, borstvoeding,…
Ze werkt bij ons in baby spa én je kan bij haar terecht voor kolf- en borstvoedingsconsultaties.

Even binnenkijken
bij Momselle

Zien we je snel?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze warme en liefdevolle omgeving. Samen creëren we een wereld waarin liefde en duurzaamheid hand in hand gaan, waar elk moment telt en waar de natuur de ultieme bron van inspiratie is.