zachte verwennerij voor kleintjes ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎○ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ more bubbles less troubles ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ○ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ family bonding time ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ○‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎  
zachte verwennerij voor kleintjes ○ more bubbles less troubles ○ family bonding time ○  

Momselle babyspa

Een unieke beleving voor jou en je baby

Bij Momselle omarmen we kostbare momenten, vooral als deze bewezen voordelen hebben voor je kleintje. Daarom nodigen we je uit om onze baby spa in de kenmerkende Momselle-stijl te ervaren: ontspannend, duurzaam en helend.

Momselle babyspa

Een unieke beleving voor jou en je baby

Bij Momselle omarmen we kostbare momenten, vooral als deze bewezen voordelen hebben voor je kleintje. Daarom nodigen we je uit om onze baby spa in de kenmerkende Momselle-stijl te ervaren: ontspannend, duurzaam en helend.

Bring a friend en krijg €10,- korting!

Scroll naar beneden voor meer info

Onze arrangementen

Ons doel is om een ongeëvenaarde beleving te creëren voor jou en je baby. Hier kun je volledig tot rust komen en genieten van bonding-time met je kleintje.

Babymassage en hydrotherapie pakket

Een sessie hydrotherapie gevolgd door een heerlijke massage.

70,- | ± 1 uur

Hydrotherapie

Laat je baby al trappelend genieten van een sessie hydrotherapie in het badje.

50,- | 25 à 30 minuten

Babymassage

Ervaar hoe jouw baby ontspant en geniet van het verbindend moment.

35,- | 25 à 30 minuten

3-beurtenkaart hydrotherapie

Koop nu jouw 3-beurtenkaart en geniet van drie heerlijke sessies hydrotherapie in onze babyspa die de vroege ontwikkeling van je baby ondersteunen.

135,-

DUO hydrotherapie

Ontdek samen met een vriendje of vriendinnetje de magie van Duo Hydrotherapie! Twee baby’s, één badje, en een wereld van plezier en ontdekking. Onze speciale sessies zijn ontworpen voor twee kleintjes om samen te genieten van waterpret en de voordelen van hydrotherapie.

90,-

DUO babymassage en hydrotherapie

Ontdek de ultieme ontspanning voor jullie kleintjes met onze Duo Hydrotherapie inclusief massage! Laat twee baby’s samen genieten van een rustgevend badje en profiteer daarna van een liefdevolle massage om de ontspanning compleet te maken. Een unieke ervaring waar vreugde en verbinding samenkomen.

130,-

Dubbel zoveel plezier

BRING A BUBBLE FRIEND

Creating Connections, One Bubble at a Time

Kom samen met je zus, vriendin, collega… genieten van jullie mini’s in de baby spa en krijg € 10 korting op het totaalbedrag!

De meestgestelde vragen

We hebben de meestgestelde vragen voor je op een rijtje gezet.
Heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op!

Om ervoor te zorgen dat jullie optimaal van de babyspasessie kunnen genieten, raden we aan om naast de gebruikelijke babybenodigdheden ook een voeding voor je baby mee te brengen. Na de sessie kan je kleintje dan comfortabel worden gevoed, waardoor jullie beiden van een ontspannen en plezierige ervaring kunnen genieten.

Het trappelen in het chloorvrij, zuiver water van 37-38°C is niet alleen zalig, maar versterkt ook de spieren, stimuleert de bloedsomloop en bevordert de coördinatie. Daarnaast bevordert het de spijsvertering en stilt het buikkrampjes.
De liefdevolle aanrakingen tijdens de babymassage zorgen voor het vrijkomen van oxytocine, het hormoon dat zorgt voor bonding en voor het verminderen van angst en stress. Hierdoor wordt je baby ontspannen en slaapt je baby beter.

Het beste moment voor je baby’tje om de spa te bezoeken is als je baby niet te moe en niet te hongerig is. Boek dus je afspraak zodanig dat je baby’tje kan genieten en niet gestresst is omwille van vermoeidheid of honger. Baby’s zijn welkom vanaf 14 dagen oud. Wij zijn ook voorzien voor sessies met oudere kindjes, want op ontspannen en cocoonen staat geen leeftijd.

Je wordt steeds persoonlijk verwelkomd en je krijgt de nodige instructies om je in alle rust voor te bereiden op je sessie. Tijdens de sessies word je door ons geholpen waar nodig. Verder kan je in alle rust genieten van onze knusse ruimte met een drankje.
Verschillende ziekenfondsen geven een tegemoetkoming voor een massage of wellnessbeurt, kijk dit zeker even na en breng het document mee om in te vullen.

We accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder cash, payconiq en gangbare credit- en debitcards. Betaling kan eenvoudig plaatsvinden na de sessie maar kan ook via overschrijving gebeuren op voorhand als je een geliefde wil verrassen.

Bij vertraging proberen we begripvol te zijn en de best mogelijke service te bieden binnen de resterende tijd van je afspraak. Houd er rekening mee dat de duur van het arrangement kan worden verkort om de volgende afspraken op schema te houden. Staat er geen volgende afspraak gepland dan kunnen we ons houden aan de voorziene tijdsduur voor het arrangement. We waarderen je begrip en mochten er specifieke omstandigheden zijn, neem dan van tevoren contact met ons op.

Annulatie kan kosteloos tot 24 uur voor het arrangement/de behandeling. In het geval van een ‘no-show’ brengen we de volledige kosten van de geplande afspraak in rekening. We begrijpen dat onvoorziene omstandigheden kunnen optreden, dus we vragen je om ons zo snel mogelijk op de hoogte te stellen als je een afspraak moet annuleren of wijzigen. Dit stelt ons in staat om de beschikbare tijd effectief te beheren en andere klanten de kans te geven om van onze diensten gebruik te maken.

Ja, hoor! Via de webshop kan je de cadeaubon makkelijk aankopen. Ontvang je graag een fysieke cadeaubon dan kan je voor pick up in store kiezen of je kan deze laten opsturen naar het gewenste adres. Ontvang je graag een cadeaubon per mail, duid dan “pick up in store” aan en noteer bij opmerkingen dat je deze graag digitaal ontvangt.

Stuur ons een mailtje.

Een fijne plek voor jou en je kleintje

Onze unieke baby spa ervaringen helpen bij de vroege ontwikkeling van je kleintje en het ontstaan en versterken van een intieme, diepe verbinding tussen ouder en kind.