shop de leukste merken in onze Momselle shop ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎○ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ zorg, rust en tijd voor jezelf bij Momselle care ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ○ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ Kom tot rust in onze baby spa ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ○‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ gratis verzending boven €150 (BE) ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ○‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎  
shop de leukste merken in onze Momselle shop ○ zorg, rust en tijd voor jezelf bij Momselle care ○ Kom tot rust in onze baby spa ○ gratis verzending boven €150 (BE) ○  

Algemene voorwaarden

IDENTITEIT VERKOPER
GIGIL BV, gekend onder de handelsbenaming ‘MOMSELLE’ Adres: Baron Ruzettelaan 83

8310 Assebroek België

Email: info@momselle.be Website: www.momselle.be KBO: 0779.266.722

BTW: BE0779.266.722

Algemeen

Onze algemene voorwaarden zijn geldig op elke product van MOMSELLE en zijn van kracht tussen MOMSELLE en elke individuele gebruiker van de website die een bestelling plaatst via de webshop (hierna: “Koper”). Bij het bestellen van een product uit onze webshop accepteert u de algemene voorwaarden van MOMSELLE. Wij hebben het recht om ten allen tijde onze algemene voorwaarden te wijzigen.

Prijs

Alle vermelde prijzen zijn aangegeven in EURO, steeds inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Vervoers- of verzendingskosten worden apart aangerekend en zijn altijd ten koste van de Koper, tenzij anders vermeld. Deze prijzen kunt u raadplegen onder de rubriek ‘Shipping & Returns’.

De op de verkoopovereenkomst toepasselijke prijs is de prijs die van kracht is op het moment van de geregistreerde bestelling en zoals die op dat ogenblik op de website is aangegeven.

Indien een product een manifest foutieve prijs bevat, heeft MOMSELLE het recht de verkoopovereenkomst alsnog te ontbinden, zelfs als deze reeds bevestigd werd. Aan de klant wordt de keuze gelaten de aankoop alsnog te bevestigen tegen de correcte prijs, dan wel de bestelling te annuleren. Indien de klant niet reageert binnen een termijn van 14 dagen, sinds de kennisgeving door MOMSELLE van de foutieve prijs, zal de aankoop als geannuleerd worden beschouwd.

Betaling

Voor elektronische betalingen werken wij samen met het veilige betalingssysteem van Mollie B.V. Wij hebben geen toegang tot de vertrouwelijke betalingsgegevens van onze klanten. Het beveiligingssysteem garandeert de vertrouwelijkheid en de authenticiteit van de houder en voorkomt dat onbevoegde derden toegang krijgen tot uw informatie. Er kan betaald worden met Bancontact, Belfius Banking, KBC Banking, ING Home’pay, Maestro, Visa, Mastercard, PayPal, IDeal, SOFORT Banking. De aankoop komt

tot stand wanneer we een bevestiging krijgen van uw betaling. Tot op het moment van bevestiging blijven de bestelde artikelen eigendom van MOMSELLE.

Aanbod

Baby/kinderen: kleding & schoenen, verzorgingsproducten, speelgoed,…
Moeder: borstvoedingslingerie & -toebehoren, kolfapparaten,
verzorgingsproducten, boeken,…

Levering

De levering gebeurt na ontvangst van betaling. De levering gebeurt via de koerierdiensten van Bpost. De maximale leveringstermijn bedraagt de wettelijke termijn van 30 dagen, te rekenen vanaf de dag na uw bestelling. Promoties lopen steeds gedurende de aangegeven periode of zolang de voorraad strekt. We zijn niet verantwoordelijk voor enige gevolgschade wegens niet-levering door de koerierdienst die wij hebben aangesteld. Onze aansprakelijkheid blijft in dergelijke gevallen beperkt tot de waarde van de producten waarvan wordt aangetoond dat ze niet door de klant werden ontvangen. Indien het pakket bij aankomst beschadigd is en/of er tekorten zijn in de geleverde producten, is het uw verantwoordelijkheid om ons binnen de wettelijk voorziene termijn op de hoogte te brengen. Wij zijn niet aansprakelijk voor welke indirecte schade dan ook die door de koper is ontstaan.

De kosten van de levering kunnen verschillen. Bij aankoop vanaf €150 (niet gesoldeerde artikelen) rekenen we geen kosten aan voor leveringen in België, Nederland en Luxemburg. In andere gevallen wordt er een meerprijs van €6,95 euro per bestelling aangerekend bij leveringen in België, €7,95 bij leveringen in Nederland, €8,95 voor leveringen in Luxemburg. In andere Europese landen kunnen de leveringskosten verschillen van land tot land. Wenst u informatie over verzending naar andere landen, neem contact op met onze klantendienst.

Op internationale zendingen buiten de Europese Unie kunnen douanekosten (rechten en taksen) worden aangerekend zodra de zending het land van de bestemming heeft bereikt. MOMSELLE kan deze kosten niet controleren of voorspellen waardoor deze niet in de verzendprijs worden meegerekend. Deze kosten zijn steeds voor rekening van de Koper.

Ruil- en herroepingsrecht

Indien de klant, om welke reden dan ook, de producten niet wenst te behouden,

kan hij zich beroepen op het herroepingsrecht en heeft hij het recht om de producten binnen de 14 dagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product aan MOMSELLE terug te sturen. De klant dient alle door MOMSELLE gestelde voorwaarden en instructies voor de terugzending op te volgen.

De klant dient onze klantenservice per e-mail te informeren over de retourzending. U vermeldt uw ordernummer, het artikel dat u wenst terug te sturen en de reden (te klein, niet zoals verwacht,…). Vergeet niet te vermelden of u het artikel wenst te retourneren of om te ruilen. Retourzendingen of omwisselingen zonder het retourbericht worden niet geaccepteerd en niet vergoed.

Uiterlijk binnen de 14 dagen na de dag waarop de klant zijn beslissing om de overeenkomst te herroepen aan MOMSELLE heeft meegedeeld, zendt de klant de goederen terug of overhandigt die aan MOMSELLE of aan een persoon die door MOMSELLE gemachtigd is om de goederen in ontvangst te nemen. Zorg ervoor dat de producten veilig en zorgvuldig worden verpakt, zodat schade aan de producten niet kan worden veroorzaakt door de verzending. Gelieve uw

aankoopbewijs en het retourformulier bij te voegen. We vragen u om de aangekochte producten terug te sturen in onbeschadigde en complete staat (inclusief alle accessoires), in hun originele en onbeschadigde verpakking en voorzien van het etiket. Alle goederen die in de fysieke winkel gekocht worden, kunnen worden omgeruild voor een ander product of tegen een tegoedbon.

Uitsluiting van het herroepingsrecht is mogelijk voor producten die voor de klant op maat worden gemaakt of besteld (zoals ingevulde of ingewisselde bonnen), geïndividualiseerd of volgens uw klantspecificaties werden geproduceerd, dan wel om hygiënische redenen niet kunnen worden geruild, zoals onder meer, maar niet limitatief beperkt tot, fopspenen, bijtringen, zwemkleding en ondergoed.

Het te retourneren artikel wordt altijd met een track and trace-systeem verstuurd. Bovendien zijn de retourkosten altijd voor rekening van de klant. Alle betalingen die u tot op het moment van herroeping heeft verricht, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) zullen niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing tot herroeping aan u worden terugbetaald. MOMSELLE houdt zich het recht voor te wachten met terugbetaling tot wij de

producten hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de producten heeft teruggezonden, al naargelang welk tijdstip eerst valt. Terugbetaling gebeurt op dezelfde manier als waarop de klant voor het product hebt betaald.

De klant is aansprakelijk voor de waardevermindering van de producten die het gevolg is van het behandelen van de producten dat verder gaat dan nodig was om de karakteristieken vast te stellen en de goede werking van de producten na te gaan. Desgevallend zal MOMSELLE de waardevermindering van het product achteraf bij de klant in rekening brengen en/of de kosten die nodig zijn om het product een tweede leven te geven, aanrekenen.

Indien het om een omruiling gaat, dan wordt het artikel opgestuurd (de verzendingskosten zijn voor rekening van de klant). Voor retouropdrachten buiten de EU, gelieve altijd de retourzending buiten het pakket te vermelden en het retourvakje op je douaneaangifteformulier aan te kruisen. Dit om invoerrechten op de geretourneerde producten te vermijden.

Het herroepingsformulier kan worden gedownload via volgende link: https://economie.fgov.be/sites/default/files/Files/Forms/Formulier-

herroeping.pdf

Garantie

Ingeval de geleverde producten niet conform zijn aan de geplaatste bestelling, geldt de wettelijke garantietermijn.
Indien de klant zich wenst te beroepen op voormelde wettelijke garantie, dan dient de klant aan te tonen dat het product bij MOMSELLE werd aangekocht. Het bewijs van aankoop mag aangeleverd worden met alle middelen van gemeen recht.

De wettelijke garantietermijn gaat in op het moment dat het product in het bezit is van de klant of aan de klant werd geleverd.
Elk gebrek in het product dient binnen twee (2) maanden na de vaststelling ervan te worden gemeld. Nadien vervalt elk recht op herstelling of vervanging.

De klant zal zich niet kunnen beroepen op de garantie:

●  voor normale slijtage van het product;

●  bij onoordeelkundig of abnormaal gebruik van het product of bij gebruik;

van het product in strijd met doel waarvoor het ontworpen werd;

●  bij het niet naleven van de gebruiks- en/of onderhoudsinstructies;

●  bij beschadiging van het product door opzet of nalatigheid;

●  indien het product door u werd gewijzigd;

●  bij commercieel gebruik.

Overmacht

MOMSELLE is niet aansprakelijk voor vertragingen en/of tekortkomingen in de uitvoering van de overeenkomst, wanneer deze te wijten zijn aan overmacht. Onder overmacht wordt onder meer verstaan: bevel van de overheid, oorlog, natuurrampen, terrorisme, ziekten, epidemieën, pandemieën, brand,… en alle omstandigheden die buiten de controle van MOMSELLE liggen en de normale gang van zaken verstoren.

In geval van overmacht kunnen wij ofwel onze verplichtingen opschorten voor de duur van de overmacht, dan wel de overeenkomst definitief ontbinden wanneer de overmacht blijvend van aard is.

Momselle klantendienst

MOMSELLE is bereikbaar via telefoon, email of per post: Tel.: +32474251993
Email:shop@momselle.be
Post: MOMSELLE

Baron Ruzettelaan 83, 8310 Assebroek België

Akkoord gaan met de algemene voorwaarden

Alle gebruikers van de website dienen op de hoogte te zijn van, en akkoord te gaan met alle bovenstaande algemene voorwaarden. Door het plaatsen van een bestelling bij MOMSELLE gaat de klant automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.