alles begint bij zelfzorg ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎○ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ healing inside out ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ○ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ zorg, rust en tijd voor jezelf ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ○‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎  
alles begint bij zelfzorg ‎‏‏‎○ healing inside out ○ zorg, rust en tijd voor jezelf ○  

The true gift of a mini-break

Massage arrangementen

Ontsnap aan de hectiek van het dagelijks leven en trakteer jezelf op een welverdiend moment van rust en vernieuwing. Tijdens onze massages maken we gebruik van hoogwaardige Kürland-producten, die gebruikt worden in de meest toonaangevende hotels in de Alpenregio. Laat je zintuigen prikkelen door heerlijke kruiden, oliën, geitenboter,… die de huid intens voeden en verzorgen.

The true gift of a mini-break

Zwangerschaps-massage

Stap binnen in een wereld van ultieme verwennerij, waar de magie van moederschap samensmelt met de kunst van aanraking. Onze zwangerschapsmassage belooft een onvergetelijke ervaring die jou en je groeiende wonder zullen omarmen.

Klassieke massage

Een “Not so classic” verwenmomentje voor lichaam en geest waarbij je lichaam volledig onder handen wordt genomen.

Mother-baby massage

Geniet van een rustmomentje samen waarbij de baby op jouw buik ligt terwijl jouw lichaam de nodige liefde krijgt die het verdient. It’s bonding time.

Body part massage

Onze body part massage is ontworpen om de spanning, pijn of ongemak in een specifiek lichaamsdeel aan te pakken. Ga voor gerichte verlichting en ontspanning in nek, hoofd, schouders, rug.

Pantai luar

Waan je in Azië met deze heerlijke full-body kruidenstempelmassage. De ontspannende geur van de Indische kruiden, de voedende werking van de olie én de warmte van de kruidenstempels zijn dé combinatie voor jouw me-time moment.

Pantai herbal belle visage

Ontdek onze verkwikkende gezichts- en decolletémassage met kruidenstempels. De warmte van de kruidenstempels en de natuurlijke ingrediënten zorgen voor ontspanning, versteviging en een stralende huid.

Duo massage

Ervaar pure verwennerij met onze duo massage. Geniet samen met een geliefde of vriend(in) van een ontspannende en revitaliserende massage, een moment van gedeelde rust en welzijn.

Massage XL

Voor wie extra lang wil genieten, hebben we onze XL-massage arrangementen ontwikkeld. Een uitgebreide ervaring van pure ontspanning en verwennerij.

Will you be my valentine?

FEBRUARI ARRANGEMENT

Duo Massage met bubbels

Verwen jezelf en je partner deze maand eens extra met een intieme duo massage. Een perfecte manier om samen te ontspannen en de liefde te vieren. Laat de stress van het dagelijkse leven achter jullie terwijl jullie genieten van deze liefdevolle ervaring.

Zien we je snel bij Momselle?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze warme en liefdevolle omgeving. Samen creëren we een wereld waarin liefde en duurzaamheid hand in hand gaan, waar elk moment telt en waar de natuur de ultieme bron van inspiratie is.